Prefabrik Ev

Wiki Article

Siz de uygun fiyata kaliteli bir prefabrik eve sahip olmak isterseniz, tesislerimizde kaliteli malzemeler kullanılarak ve standartlara uygun olarak üretilen prefabrik evinize en uygun fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Prefabrik ev fiyatları; metrekaresi, oda sayısı ve ek taleplere göre belirlenir. Piyasadaki dalgalanmalar fiyat değişiklikliğine sebep olabilir. İzolasyon ve ses yalıtımı hizmetleri dikkate alınarak prefabrik ev fiyatları güncellenebilir.

You can e-mail the website proprietor to let them know you have been blocked. You should consist of That which you were performing when this web site came up and the Cloudflare Ray ID observed at The underside of the page.

Cephe kaplamalarında doğal çimento levha, fibercement malzeme kullanılması sayesinde yangın gibi risklere karşı dayanıklıdır. Su emme oranı betonarme yapılara göre minimum düzeydedir. Ses ve ısı yalıtımıyla avantaj sağlar.

Proje çizim masrafı ödemeden hayalinizdeki modeli beğenerek villa sahibi olun. Villa modelleri arasında modern-day tasarımlarla birlikte klasik arzunuzu gerçekleştirebileceğiniz modelleri de bulacaksınız.

Karmod prefabrik binaların dış duvarları ten cm kalınlığında straforlu panel sisteme sahip olup klasik betonarme binadan çOkay daha fazla ısı ve ses izolasyonu sahiptir.

Prefabrik çelik sistemli sağlık tesis yapılarımızla poliklinik binalarından tam teşekküllü hastanelere, aile sağlığı merkezlerinden sahra hastanelerine varana prefabrik ev modelleri kadar ihtiyaç duyulan tüm sağlık binalarını prefabrik ev fiyatları kısa zamanda inşa ediyoruz.

Banyoların hepsine yeşil alçıpan uygulaması yapılmaktadır, fayans uygulamasını daha uygun bir şekilde yapılsın diye.

İmarlı arsa herhangi bir yapının bu arsaya yapılabileceğini ifade eder, imarlı arsaya prefabrik ev almak için öncelikle mimarlık ofisine gidilmeli ve oradan kaç metre kare yapılabileceğini öğrenmesi gerekmektedir. Sonrasında bizden istemiş olduğu prefabrik evi seçip tekrardan mimarlık ofisine gidip biz bu evi yaptıracağız bununla alakalı bize ruhsat dosyası hazırlar mısınız diye söyledikten sonra mimarlık ofisi imarlı arsanıza ruhsat dosyası hazırlamaktadır bu dosya içerisinde elektrik, mekanik, statik ve mimari projeler bulunmaktadır.

Hazır prefabrik ev prefabrik ev modelleri şık mimari tasarımlarının kazandırdığı albeni ile hemen fark edilir.

Dubleks prefabrik evler tercih edenlere en uygun fiyatlarla prefabrik ev fiyatları lüks konut sahibi olmanın kazançlarını yaşatır.

Uzun yıllara dayanan Villa Yapı güvencesi ve deneyimiyle ihtiyaç ve beklentiler dikkate alınarak seçilen en kaliteli malzemelerin kullanıldığı prefabrik evler uygun maliyet avantajı müşterilere sunuluyor; prefabrik ev fiyatları onlar için güvenli ve konforlu yaşam alanları inşa ediliyor.

Geleneksel kaynak uygulamalarının tamamıyla geride bırakıldığı prefabrik villa demonte üretimli cıvata somun birleşimli sistemle üretiliyor. Tasarımdaki ayrıntılar çelik işleme hattında aynı programda çalışan sistemin verdiği avantajla birebir detayda alınabiliyor.

Yapıda kullanılan çeliğin kalitesi ve kalınlığı, duvar kalınlığı ve panellerde kullanılan malzemenin niteliği, çatı izolasyonu, kullanılan pencerenin serisi gibi unsurlar prefabrik yapılarda fiyatı etkiler.

Report this wiki page