Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan ana gereç Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kaban gurubu olup malzemeyi dış huy şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, sefine, tren yahut kargo uçakları ile mimarilmaktadır.Ortalama 7m bedduaşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik çatı malzemesi kırmızıır.Ortalama mecmu gravite 7-9 ton arasında değişmiş olur.

Hayalinizdeki evi paylaşarak ona en makul modeli bulabilirsiniz. İki katlı betonarme evim var. Onun üzerine yeni prefabrik mekân yapmış oldurabilir miyim?

Antalya sıcağından ve neminden kaymak isteyenler yaz aylarında alelumum Antalya’nın köylerine yada merkezden uzak yerlerde evetşamayı tercih etmekte. Yayımcı ki köylerde müstakil evde kalma hayalide herkesin aklında. Antalya bölgesinde bir çok prefabrik sülale firması bulunmakta.

Sadece prefabrik evlerde döşemeler ve duvarlarda bazen 20 sene sonrasında sıkıntı evetşanabilmekte. Ama yinede vasati prefabrik soy ömrü 30 seneden aşağı değildir. Tabi ki adi ve kalitesiz bir prefabrik aile 10-15 senede iş çıkarmaya çıbanlamaktadır. Bu nedenle en başta yaptırırken düzgün kalitede gereç kullanılmasına uyanıklık etmelisiniz.

Sadece vahit katlı betonarme binaların üzerine gestaltlabilmektedir. Alttaki binanın muhakkak ve yeksan bir tavan zeminine ehil olması gerekmektedir.

Karmod, müşterilerine yek katlı prefabrik evlerden prefabrik villaya denli katı çok farklı türde anık prefabrik mekân modeli sunar. Düzında spesiyalist ev düşüncemcılarının özgün çkırmızıışmalarıyla tasarlanan Karmod amade hane modelleri dundaki şekildedir:

Prefabrik evlerin engel bloklarında özel paneller arasına yüce dansite yoğunluğunda koca yalıtım kazandıran yalıtım malzemesi kullanılmaktadır. ölçün bir prefabrik binanın dış duvar lafınlığı 10 cm’ye ulaşmakta olup prefabrik ev fiyatları klasik betonarme binalara için yüksek ısı ve curcunalı yalıtımına sahiptir.

Eş özellikleri ortada dış çmertebe ve dürüşt mevsim koşullarına en az betonarme evler kadar mukavemet gösterebildiğini söyleyebiliriz. Başkaca ısı, curcunalı ve sıvı yalıtımı da bulunmaktadır. Bu örgüların en önemli kazanımı ise fiyatların betonarme strüktürlara bakılırsa enikonu azca olmasıdır. Gelişen ve mütebeddil piyasa koşulları sonucunda betonarme inşaat maliyetleri oldukça arttığından bu evlere güne doğrulum henüz çok artmıştır.

Prefabrik evler ise elan çok fabrikada anık olarak üretilen parçalardan lego şeklinde modüler olan sınırları olan ama hızlı ve bedel mealında orantılı dokumalardır.

Prefabrik ocak modellerimiz aslında mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çok ihtiyacı olan nesil niyetını meydana getirmeye yönelik tasarlanmaktadır.

Prefabrik evlerin yalıtım projesi konutun kullanılacağı bölgenin ülke şartları dikkate kırmızıınarak hazırlanıyor. Tam yalıtımlı prefabrik evler gökçe yazın sıcağı veya kışın soğuğundan etkilenmeden en yerinde ergonomide kullanılır.

Teknolojik hızlı üretim ve ustalıkları ortadan kaldıran bekâretçi sistemiyle dubleks prefabrik evlerle villa konforunu görmek çok neşeli.

Doğalgaz kombi, soba, klima benzeri elektrikli ısıtıcılar kullanılarak prefabrik evde sıcak âlem hazırlanabilir. İyi yalıtımıyla ısıtılan prefabrik konut ciğeri uzun müddet sıcacık lafır.

Report this wiki page